Στην κρίση που ήρθε αναπάντεχα (Covid‐19), η Pebro κλήθηκε να αντιδράσει, και χάρη στην τεχνογνωσία της πάνω στην επεξεργασία ακρυλικών, Plexiglas, και λαμαρίνας, δημιούργησε μια άμεση λύση προστατευτικών πάνελ για την λιανική αλλά και την χονδρική αγορά.
Με το brand name ProtectBox η Pebro προσφέρει λύσεις για κάθε ανάγκη σε επιχειρήσεις που θα κληθούν να ανοίξουν στο κοινό τον Μάιο και θα επιβάλλεται να έχουν προβλέψει για την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των πελατών.
Τα PlexiShield panels προσαρμόζονται σε πάγκους καταστημάτων όπως supermarket, φαρμακεία, καταστήματα λιανικής καθώς και εξυπηρέτησης κοινού (take away, τράπεζες, ιατρεία κλπ).

Το πλεξιγκλάς δημιουργεί έναν αποτελεσματικό φραγμό στα σταγονίδια που διασπείρονται κατά την ομιλία ή τον βήχα. Με την τοποθέτηση του προστατευτικού στα ταμεία ή και στα σημεία εξυπηρέτησης, θωρακίζεται τόσο ο πελάτης, όσο και ο υπάλληλος που τον εξυπηρετεί από τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο 210 5595360 ή επισκεφθείτε το www.protectbox.gr για άμεση αγορά από το eshop.