Υψηλή ποιότητα για μέγιστες αποδόσεις.

Μέγιστη  Απελευθέρωση Χώρου
Ευέλικτα συστήματα αποθήκευσης ειδικά σχεδιασμένα για κάθε ανάγκη εξοικονόμησης χώρου.

Ανεξαρτήτου κλίμακας, τα mobitec κινητά συστήματα αποθήκευσης, προσφέρουν το βέλτιστο συνδυασμό ευελιξίας, άνεσης, ασφάλειας και αντοχής για τη μέγιστη εκμετάλλευση ενός χώρου σε σχέση  με τα κλασσικά στατικά ράφια.

Εξασφαλίστε 50% περισσότερο αποθηκευτικό χώρο με χαμηλότερο κόστος!

Χρειάζεστε κάθε τετραγωνικό μέτρο για σας επιχειρηματικές δραστηριότητες?

Η Pebro έχει τη λύση: Τα Mobitec - κινητά συστήματα αποθήκευσης προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα συγκριτικά με τα παραδοσιακά στατικά ράφια. Τα Mobitec προσφέρουν την καλύτερη χρήση του διαθέσιμου χώρου, χρησιμοποιώντας μόνο ένα ενιαίο διάδρομο, διπλασιάζοντας τη χωρητικότητα αποθήκευσης.

Η Pebro εγγυάται κάθε της έργο! Όντας ο κορυφαίος κατασκευαστής υψηλής ποιότητας και καινοτομίας συστημάτων αποθήκευσης σχεδιάζει μεταλλικά ράφια, συστήματα αποθήκευσης και κινητές αρχειοθήκες, κατάλληλες για ένα ευρύ φάσμα εμπορικών και βιομηχανικών εφαρμογών

Ο χώρος αρχειοθέτησης και αποθήκευσης είναι απαραίτητος στη συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων

Η Pebro ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων που κάνουν τη διαφορά, προσφέροντας την υψηλότερη ποιότητα σε όλα τα συστήματα αποθήκευσης και ταξινόμησης. Ανεξάρτητα από την βιομηχανία ή την εφαρμογή, οι λύσεις μας στα κινητά ράφια αποθήκευσης είναι ευέλικτές, αποτελεσματικές και υψηλής ποιότητας

Mobitec

Η ιδανική επιλογή για την αξιοποίηση του πολύτιμου χώρου σας.  Από το αρχείο μιας εταιρείας, , μια αποθήκη, από το γραφείο προμηθειών ή ένα φαρμακείο ή κατάστημα αθλητικών ειδών, οι δυνατότητες αποθήκευσης είναι ατελείωτες. Όλα όμως με τον ίδιο κοινό παρανομαστή: την έξυπνη χρήση του χώρου σας για τη βελτιστοποίηση της χωρητικότητας.

Mobitec: Το κλειδί της βέλτιστης χωρητικότητας!