Η PEBRO - ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1972 στην μελέτη και κατασκευή συστημάτων αποθήκευσης και logistics. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής και η μονάδα παραγωγής είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη φύση της ανάγκης για αποθήκευση, η PEBRO έχει τη γνώση και την εμπειρία για να σχεδιάσει και υλοποιήσει το σωστότερο σύστημα.

Όλα αυτά τα χρόνια, οποιοδήποτε και να είναι το πρόβλημα αποθήκευσης, η PEBRO έχει την πιο αποδοτική και αποτελεσματική λύση από τα απλά ράφια μέχρι τις πιο σύνθετες και τεράστιες αποθήκες για παλέτες ή με πατάρια αποθήκευσης μέχρι αυτοματοποιημένα συστήματα ροής παλετών.

Όντας ο επίσημος αντιπρόσωπος της DEXION και SCHAEFER σε συνδυασμό με την πολύ έμπειρη ομάδα μηχανικών της η PEBRO σχεδιάζει και κατασκευάζει ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις αποθήκευσης «με το κλειδί στο χέρι».

Πριν από μερικά χρόνια η PEBRO ξεκίνησε να παράγει μεταλλικά display stands για τις πιο γνωστές διεθνείς εταιρείες αξιοποιώντας τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό της αλλά και τις γνώσεις του προσωπικού της.

Πιο πρόσφατα η PEBRO ήρθε σε συμφωνία με την Phil Andreou ΑΕ και εξαγόρασε την δραστηριότητα των μεταλλικών display stands. Η Phil Andreou, με έδρα τη Λεμεσό της Κύπρου, για πολλά χρόνια σχεδίαζε και κατασκεύαζε μεταλλικά display stands προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών της με μεγάλη επιτυχία. Δεν ήταν μόνο η δεσπόζουσα θέση της στην κυπριακή αγορά, αλλά και οι εξαγωγές σε όλο τον κόσμο για λογαριασμό γνωστών πολυεθνικών εταιρειών. Μέσω αυτής της εξαγοράς ουσιαστικά η γραμμή παραγωγής μεταφέρθηκε από την Κύπρο στην Ελλάδα και η PEBRO απέκτησε ακόμη περισσότερες δυνατότητες και τεχνογνωσία. Η γραμμή παραγωγής επεκτάθηκε με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να προσφέρει διαφημιστικά stands σε οποιαδήποτε ποσότητα, με κορυφαία ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές.