Προστατευτικό από διαφανές Plexiglass

Το PlexiShield είναι ένα ανθεκτικό προϊόν προστασίας για κάθε επιχείρηση που απαιτεί την προσωπική επαφή για την εξυπηρέτηση των πελατών της. Πρόκειται για μια λειτουργική και χρήσιμη ασπίδα που παρέχει επιπλέον ασφάλεια σε κάθε εργαζόμενο αλλά και πελάτη.

Λόγω  των δεδομένων της εποχής μας, τα καταστήματα πρέπει να προσφέρουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τους εργαζομένους αλλά και τους πελάτες τους. Έτσι η Pebro δημιούργησε την ProtectBox  και την σειρά προστατευτικών panels PlexiShield.

Προμηθευτείτε από τη Pebro το προστατευτικό το οποίο ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Έχουμε δημιουργήσει μια σειρά PlexiShield με διαφορετικά χαρακτηριστικά για πάγκους καταστημάτων όπως supermarket, φαρμακεία, καταστήματα λιανικής καθώς και εξυπηρέτησης κοινού (take away, τράπεζες, ιατρεία κλπ). Το πλεξιγκλάς δημιουργεί έναν αποτελεσματικό φραγμό στα σταγονίδια που διασπείρονται κατά την ομιλία ή τον βήχα. Με την τοποθέτηση του προστατευτικού στα ταμεία ή και στα σημεία εξυπηρέτησης, θωρακίζεται τόσο ο πελάτης, όσο και ο υπάλληλος που τον εξυπηρετεί από τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού.