Η ALUMIL είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα και έχει εμπιστευτεί διαχρονικά την PEBRO για τον εξοπλισμό των αποθηκών της.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο Κιλκίς και το 2006 η PEBRO εγκατέστησε την μεγαλύτερη κατασκευή CANTILEVER στην Ελλάδα.

Η συνολική επιφάνεια της αποθήκης ήταν 10.000 τ.μ. και τα ράφια CANTILEVER που τοποθετήθηκαν ήταν βαρέως τύπου με το ύψος τους να φθάνει τα 10,5 μέτρα και η αποθηκευτική χωρητικότητα ήταν 10.000 τόνοι αλουμινίου σε βέργες των 6 μέτρων.

Λόγω του μεγάλου ύψους των ραφιών αλλά και του φορτίου που επρόκειτο να τοποθετηθεί , εκπονήθηκε ειδική μελέτη για την αντισεισμική στήριξή των.

Η PEBRO επίσης εξόπλισε την ALUMIL με 4 ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά μηχανήματα πλάγιας φόρτωσης τεσσάρων κατευθύνσεων, ειδικά για picking πάνω από τα ράφια.

Το 2015 όταν η ALUMIL χρειάστηκε να επεκτείνει τις αποθήκες της σε ένα νέο χώρο 3.800 τ.μ. ανέθεσε και πάλι τον εξοπλισμό της στην PEBRO.

Αντίστοιχο σύστημα ραφιών CANTILEVER κατασκευάστηκε και εγκαταστάθηκε εξ ολοκλήρου από το προσωπικό της PEBRO στην νέα αποθήκη της ALUMIL και παραδόθηκε στο συμφωνημένο χρόνο και με την ίδια σταθερή ποιότητα.

Η εγκατάσταση διήρκεσε 3 εβδομάδες και εκτός από τα ράφια CANTILEVER τοποθετήθηκαν και συμβατικά ράφια παλέτας.

Η συνέπεια, η ποιότητα και επαγγελματισμός της PEBRO δημιούργησαν την διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των εταιρειών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CASE STUDIES

ALUMIL Κεντρικές Αποθήκες

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αναβάθμιση των συστημάτων αποθήκευσης στον τομέα μητρών Η ALUMIL με ηγετική θέση στα συστήματα αλουμινίου επί σειρά ετών αναθέτει στην PEBRO τη μελέτη…

Kygolife

Συνεργασία KYGO με την PEBRO – Αφοί Πετρόγιαννη Ο.Ε. για τα display της kygolife. Ο KYGO, ένας από τους πιο πετυχημένους Djs και παραγωγούς παγκοσμίως,…

Castrol

CASTROL ο παγκόσμιος προμηθευτής εξειδικευμένων λιπαντικών H Castrol είναι η κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή, διανομή και εμπορία λιπαντικών και γράσων υψηλής τεχνολογίας καθώς και συναφών υπηρεσιών…

L'Oréal Paris

L'Oréal Paris ειδική κατασκευή MODULE DISPLAY Ειδική κατασκευή με καλύμματα στα υπάρχοντα ράφια super market , σε δύο χρωματισμούς και κρυφό φωτισμό LED. Η L'Oréal Paris,…