Η ΣΕΥΔΑΠ είναι μια αλυσίδα καταστημάτων υλικού για υδραυλικές εγκαταστάσεις, και συστήματα θέρμανσης. Τα καταστήματα και οι αποθήκες της ΣΕΥΔΑΠ επεκτάθηκαν και ανακαινίστηκαν αρκετές φορές. Η τελευταία ανακαίνιση καταστημάτων και αποθηκών έγινε το 2011 και η PEBRO προμήθευσε τα ράφια παλέτας, προβολικά ράφια cantilever, ράφια μεσαίου τύπου και ελαφρού τύπου.

Η διαρρύθμιση και τα συστήματα αποθήκευσης έπρεπε να καλύπτουν τις απαιτήσεις προβολής των προϊόντων στο κατάστημα, το σωστό σύστημα ραφιών για τις αποθήκες αλλά και για τους υπαίθριους χώρους.

Σχεδόν 30.000 διαφορετικά είδη πωλούνται από την ΣΕΥΔΑΠ. Ωστόσο, μόνο ένα μικρό μέρος των προϊόντων εκτίθενται στο κατάστημα. Τα πιο συχνά κινούμενα αντικείμενα περιλαμβάνουν εξαρτήματα σωληνώσεων, κεραμικά πλακίδια και διάφοροι τύποι σωλήνων.

Λύση:

Βαριά φορτία χρειάζονται βαριά ράφια. Το κατάστημα είναι εξοπλισμένο κυρίως με συμβατικά ράφια παλέτας P90, τα οποία βρίσκονται στην αποθήκη, αλλά και στους υπαίθριους χώρους. Τα πιο σημαντικά αξεσουάρ που χρησιμοποιήθηκαν με τα ράφια παλέτας είναι προστατευτικά των τούνελ, δοκοί εισόδου πιρουνιών, προστατευτικά σκελετού και δικτύωμα στα άκρα.

Προκειμένου να έχουν σωστή προβολή τα μεγάλα αντικείμενα μέσα στο χώρο του καταστήματος στην μία πλευρά τοποθετήθηκαν ράφια παλέτας. Συγχρόνως το ύψος του κτιρίου χρησιμοποιήθηκε πιο αποτελεσματικά και τα προϊόντα που είναι τοποθετημένα ψηλά με τα ράφια παλέτας είναι πιο εύκολο να τα προσέξει κάποιος.

Μερικά από τα ράφια παλέτας εξοπλίστηκαν με ράφια- καλάθι. Τα δικτυωτά ράφια και καλάθια αφήνουν το φως να περνάει μέσα από ράφια και έτσι φαίνονται πιο ευρύχωρα στο κατάστημα. Είναι εύκολο να τοποθετήσεις τα προϊόντα στα δικτυωτά ράφια, προστατεύονται από το να πέσουν έξω από το ράφια και δεν απαιτούν ξεχωριστά καλάθια.

Τα προβολικά ράφια Cantilever για σωλήνες και αντικείμενα και προϊόντα μεγάλου μήκους τοποθετήθηκαν κυρίως σε εξωτερικούς χώρους.

Ράφια Petrodim με διαχωριστικά χρησιμοποιήθηκαν για μικρά αντικείμενα.

Αυτοφερόμενη κατασκευή χρησιμοποιήθηκε για την αποθήκευση χαλύβδινων και πλαστικών σωλήνων.

Χαρακτηριστικά των Ραφιών

Ράφια παλέτας P90:

  • Ύψος 4500 - 5500 mm
  • Θέσεις Παλέτας 1900 τεμ

Ράφια Cantilever (βαρέως τύπου), γαλβανισμένα εν θερμώ:

  • Ύψος 5.000 mm
  • Μήκος βραχίονα 1.200 mm
  • Ικανότητα φόρτωσης 1200 kg / βραχίονα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CASE STUDIES

ALUMIL Κεντρικές Αποθήκες

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αναβάθμιση των συστημάτων αποθήκευσης στον τομέα μητρών Η ALUMIL με ηγετική θέση στα συστήματα αλουμινίου επί σειρά ετών αναθέτει στην PEBRO τη μελέτη…

Kygolife

Συνεργασία KYGO με την PEBRO – Αφοί Πετρόγιαννη Ο.Ε. για τα display της kygolife. Ο KYGO, ένας από τους πιο πετυχημένους Djs και παραγωγούς παγκοσμίως,…

Castrol

CASTROL ο παγκόσμιος προμηθευτής εξειδικευμένων λιπαντικών H Castrol είναι η κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή, διανομή και εμπορία λιπαντικών και γράσων υψηλής τεχνολογίας καθώς και συναφών υπηρεσιών…

L'Oréal Paris

L'Oréal Paris ειδική κατασκευή MODULE DISPLAY Ειδική κατασκευή με καλύμματα στα υπάρχοντα ράφια super market , σε δύο χρωματισμούς και κρυφό φωτισμό LED. Η L'Oréal Paris,…