Δυναμικό Σύστημα

Αποθήκευσης Παλετών

Ιδανικό σύστημα για την αποθήκευση ομοειδών προϊόντων. Το σύστημα βασίζεται στην αρχή LIFO (Last-in-First-out)

Ιδανικό σύστημα για την αποθήκευση ομοειδών προϊόντων. Το σύστημα βασίζεται στην αρχή LIFO (Last-in-First-out)
Οι παλέτες αποθηκεύονται επάνω σε ραουλόδρομο με κλίση, και το ανυψωτικό μηχάνημα κινείται σε ένα μοναδικό διάδρομο εργασίας, χωρίς να χρειάζεται να εισέλθει στο τούνελ αποθήκευσης, γεγονός που εξασφαλίζει γρήγορο ρυθμό απόδοσης χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένου ανυψωτικού μηχανήματος.

Κατά τη διάρκεια φόρτωσης, το ανυψωτικό μηχάνημα σπρώχνει την παλέτα μέσα στο ράφι. Κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης, όπου συντελείται μετακίνηση της πιο κοντινής στον διάδρομο παλέτας, οι παλέτες στο πίσω τμήμα μετακινούνται λόγω βαρύτητας προς τα εμπρός.

Η ταχύτητα κίνησης των παλετών ελέγχεται από ειδικούς μηχανισμούς επιβράδυνσης, χωρίς οι παλέτες να δέχονται πίεση από τις υπόλοιπες.

Πλεονεκτήματα

  • Υψηλός βαθμός εκμετάλλευσης της αποθηκευτικής χωρητικότητας, καθώς υπάρχει ένας και μοναδικός διάδρομος εργασίας.
  • Οι παλέτες φορτώνονται και εκφορτώνονται στο μπροστινό μέρος του συστήματος.
  • Διαφορετικοί κωδικοί μπορούν να αποθηκευτούν καθ’ ύψος του συστήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Back to Back Pallet Racking

Conventional Pallet Racking Το σύστημα Back to Back είναι το πιο δημοφιλές σύστημα αποθήκευσης παλετών, το πλέον αποδοτικό, παρέχοντας υψηλή χωρητικότητα αποθήκευσης και εύκολη πρόσβαση…

Drive In

Conventional Pallet Racking Τα σύστημα Drive-in είναι μια μορφή αποθήκευσης παλετών η οποία βασίζεται στην αρχή «first in, last out». Τα συστήματα Drive-In αποτελούνται από…

Ειδικές Εφαρμογές

Τα ράφια παλέτας συνοδεύονται από βοηθητικά εξαρτήματα για την αποθήκευση μικρότερων παλετών, βαρελιών, μπομπινών καλωδίων, μεταλλικών επιφανειών για Picking κ.α.