Το σύστημα Live Storage δίνει την δυνατότητα γρήγορης και αυτόματης κυκλοφορίας των αποθεμάτων για τις επιχειρήσεις που έχουν μεγάλες παρτίδες ίδιων προϊόντων.

Οι παλέτες τροφοδοτούνται και ανακτώνται από αντίθετες πλευρές. Το σύστημα Live Storage μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος προσωρινής αποθήκευσης σε περιοχές οργάνωσης, σε γραμμές παραγωγής, την παραλαβή και αποστολή εμπορευμάτων. Προσβασιμότητα στην παλέτα με βάση το First In First Out (FIFO).

Ειδικά κατασκευασμένες κεκλιμένες λωρίδες ραφιών στημένες δίπλα-δίπλα και η μία πάνω από την άλλη σχηματίζουν ένα στερεό μπλοκ αποθήκευσης παλετών που τροφοδοτείται από το ένα άκρο και εκφορτώνεται από το άλλο. Σταθερά τα ίδια φορτία αποθηκεύονται σε κάθε λωρίδα, από το ίδιο προϊόν. Η επανακυκλοφορία είναι αυτόματη. Η αξιοποίηση των ραφιών αγγίζει συχνά το 90%.

Μεγάλη ταχύτητα διακίνησης, εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα. Εξασφαλισμένη εφαρμογή FIFO. Λόγω του ότι χρειάζονται 2 διάδρομοι εξυπηρέτησης, η εκμετάλλευση του χώρου είναι κατά 60% μεγαλύτερη σε σχέση με τα άπλα ράφια παλέτας Βack to Back.

Χαρακτηριστικά

  • FIFO εγγυημένη, ιδανικό για τα προϊόντα με συγκεκριμένη διάρκεια ζωής ή απόλυτη επανακυκλοφορία.
  • Ασφαλές και χωρίς ζημίες αφού το ανυψωτικό μηχάνημα δεν εισέρχεται στο ράφι.
  • Μόνιμα και σταθερά φορτία, μεγάλη ποσότητα παλετών είναι υποχρεωτική.
  • Μπορούν να τοποθετηθούν παλέτες διαφόρων διαστάσεων όταν προβλεφθεί από το στάδιο του σχεδιασμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Back to Back Pallet Racking

Conventional Pallet Racking Το σύστημα Back to Back είναι το πιο δημοφιλές σύστημα αποθήκευσης παλετών, το πλέον αποδοτικό, παρέχοντας υψηλή χωρητικότητα αποθήκευσης και εύκολη πρόσβαση…

Drive In

Conventional Pallet Racking Τα σύστημα Drive-in είναι μια μορφή αποθήκευσης παλετών η οποία βασίζεται στην αρχή «first in, last out». Τα συστήματα Drive-In αποτελούνται από…

Ειδικές Εφαρμογές

Τα ράφια παλέτας συνοδεύονται από βοηθητικά εξαρτήματα για την αποθήκευση μικρότερων παλετών, βαρελιών, μπομπινών καλωδίων, μεταλλικών επιφανειών για Picking κ.α.