Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής στεγασμένης επιφάνειας 4.000 τμ. Τα γραφεία διοίκησης της εταιρείας και η παραγωγή καλύπτουν 2.000 τ.μ ενώ τα υπόλοιπα αφορούν την αποθήκευση, συναρμολόγηση και συσκευασία των προϊόντων.

Ο εγκατεστημένος εξοπλισμός για την επεξεργασία της λαμαρίνας είναι πλήρης και τελευταίας τεχνολογίας ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα, η παραγωγικότητα και το ανταγωνιστικό κόστος για κάθε προϊόν της εταιρείας.

Για την κοπή και την διάτρηση υπάρχουν 2 μηχανές punching CNC της FINN POWER ΚΑΙ 1 της TRUMPH καθώς και 1 Laser της εταιρείας BYSTRONIC LASER AG.

Για την διαμόρφωση η εταιρεία είναι εξοπλισμένη με 5 ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες στραντζόπρεσσες και μία απόλυτα αυτόματη, auto panel bender, για την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων.

Για την συγκόλληση υπάρχει σειρά μηχανών σύρματος, ηλεκτροπόντες αλλά και ένας ρομποτικός σταθμός για μαζικές παραγωγές.

Για την διαμόρφωση σύρματος χρησιμοποιούνται 2 αυτόματες μηχανές διαμόρφωσης και συγκόλλησης.

Επίσης η εταιρεία διαθέτει και ένα υπερσύγχρονο ψηφιακό εκτυπωτή DURST Rho P10 160 καί έναν ROUTER της ESKO KONGSBERG για την περαιτέρω καθετοποίηση της παραγωγής, ειδικότερα για την παραγωγή των διαφημιστικών stand.